Middagmaal

Middagmaal op school of thuis

Bij het begin van het schooljaar kan je een keuze maken om het middagmaal op school of thuis te gebruiken. Die keuze is wel bindend voor het hele schooljaar. Als je op school eet, maar uitzonderlijk naar huis wil gaan eten, krijg je daarvoor de toelating mits voorleggen van een schriftelijke aanvraag door je ouders. Het middagmaal vrij in de stad gebruiken is niet toegelaten.

Betaling van de middagmalen

De middagmalen die je op school gebruikt, moeten vooraf worden betaald. Dit gebeurt via de leerlingenkaart die je bij het begin van het schooljaar krijgt. Die kaart is gekoppeld aan een speciale restaurantrekening waar je ouders geld op kunnen overschrijven. Dit is een flexibel systeem, waarbij men een bedrag naar keuze kan overschrijven. Het saldo moet wel altijd toereikend zijn om in het schoolrestaurant te kunnen eten.

 

In onderstaand schema vind je de prijzen voor schooljaar 2022-23:

 

Volledig middagmaal (soep+dagschotel+dessert)

€ 6,12

Warme of koude dagschotel

€ 5,66

Belegd broodje

€ 4,42

Snack

€ 5,02

Slaatje

€ 4,79

Soep

€ 0,81

Portie friet

€ 2,30

Dessert

€ 1,21

Drankje 0,25l

€ 1,91

Drankje 0,50l

€ 2,42

Nieuwe eetkaart

€ 4,50

 

Wijze van betaling

Iedere leerling krijgt bij de start van het schooljaar een eetkaart zodat er kan bijgehouden worden wie wat heeft verbruikt. Deze kaart wordt ook gebruikt als leerlingenkaart. Telkens er iets verbruikt wordt, wordt dit bedrag aan de kassa in mindering gebracht.

Om geld op de eetkaart te zetten maak je gebruik van de app Click4food. Het geld dat je eventueel al hebt overgeschreven op het rekeningnummer van het schoolrestaurant wordt automatisch overgezet op de eetkaart. Vanaf nu is het de bedoeling via deze app bij te storten op de eetkaart van je zoon of dochter. Je kan je account in deze app zo instellen dat je een waarschuwing krijgt wanneer er niet veel geld meer op de rekening staat.

Met de app Click4food kan ook je bekijken wat je zoon of dochter in ons schoolrestaurant heeft gegeten en gedronken.

Click4Food | Compass Group

Handleiding: wachtwoord vergeten

Handleiding: login vergeten